31.3.11

Buddha

Tohtoročný prvý naozajstný úplne kompletný jarný deň aj s najlepším posedením v parku s vegetariánskou ázijskou stravou z pravého filmového kelímku. Dokonalosť. Tiež ste dnešok využili?






Zara dress.Stradivarius jacket.Guess shoes.H&M bag.Minimon belt

30.3.11

Takže karameliek sa Vám zachcelo!



Každopádne je to mega jednoduché. V podstate len v panvici s hrubým dnom zmiešate tak 2-3 horké čokolády posekané na kúsky, tretinu masla, konzervu kondenzovaného mlieka a štipku soli, kým z toho nebude hladká hmota. Potom treba 150 gramov lúpaných nesolených pistácií rozdrviť v sáčiku valčekom a vmiešať do zmesi, ktorú potom vylejete na plech vystlaný alobalom. Podľa toho, aké hrubé karamelky chcete, vyberte jeho veľkosť, moje sú z takého úplne malinkého. Po vychladnutí tuhnú v mrazničke a až potom sa krájajú. Takže šup, trvá to tak 8 minút a Hlavne mi napíšte aké boli!

29.3.11

Bright visitor

Tak už je tu jar??
Len toľkoto málo záberov vzniklých počas fotenia medailónu osobnosti v bielom dome s mega záhradou, kde sa všetko tak nejak zvláštne začínalo zelenať. Tešte sa*





H&M dress/sweater.terrible hair my own.náhľad medailónu osobnosti

28.3.11

Víkendy doma

Nom, tak som to teda poriadne posledný týždeň odflákla, ale bolo toho proste príliš veľa čo robiť v reálnom svete;). Tak teraz aspoň zo začiatku na rozbeh, tieto milené zábery krásne fotogenického jedla:D, jeden z najlepších dôvodov, prečo sa tešiť na vikendy domov! Žartujem:D. Napoly.
Hádam teda zajtra bude niečo aspoň o málo duchaplnejšie na programe.








vianočka Radka.fettuccine Mamina.karamelky Ja
veď ale celkom dobré, nie?

17.3.11

Autoportrét

Ten prvý teda, a na dnešných odovzdávkach sa 'najdôležitejším' zdal akceptovateľný, čo by ma nenapadlo ani v tých najdivokejších snoch:D. Hej, preháňam, ale iba málilinko. Tak hádam ho tiež znesiete.





Coco de Coeur tee.H&M jacket/skirt.Diana "Take my heart" od Mikiho.DIY leopard wall

16.3.11

Balkónové poklady

Tak toto som predminulý víkend naozaj našla len tak na našom balkóne. Trochu som váhala, či Vám to vôbec ukazovať, ale myslím, že je to pomerne mimoriadne, tak nechcem nikoho ukrátiť o taký pohľad. Hej, a naozaj nebývame na Luniku a nemám dvadsaťdva súrodencov. Nehovorte, že Vám sa nič také nikdy nestalo!:D A vôbec, je to estetické, tak čo.
Oh joj.







H&M shorts/sweater/pearls.Vans shoes.fish skin(removed away that evening)

15.3.11

Škoda 120L


Ach, mám posledne toľko milión vecí na mysli a na práci a skoro sa mi nič nedarí a Ešte k tomu aj vo štvrtok odovzdávame prvé práce a zas nám to všetko obrblú a vrátia a všetko. Jednoducho des. No tak ale zato mám nachystané nejaké fotky aj sem už konečne tak sa dúfam budú páčiť alebo tak niečo. Aj mám takú celkom náladu napísať niečo duchaplné lenže, m, tak nejak naozaj, neviem vôbec nič. Zmením to až ma osvieti.
Alebo až sa normálne vyspím.






H&M skirt/dress >staréakosvetsám.H&M bag.DIY ring

13.3.11

Utrpenie medvedíkov



Aj tak im na zemi bolo proste lepšie ako natlačene v sáčku.

9.3.11

Chvíľku v Prahe

Len naozaj jeden celý deň a jednu noc v malom hoteli, ale za ten čas pomerne veľa zažitého. Nekonečné množstvo sushi, po ktorom je aj nádych obtiažny problém, divadlo, v ktorom sa fotiť samozrejme nesmelo, nejaké uzimené prechádzky uličkami, hodiny turistiky po obchodoch, pár výstav.. a proste tak. Nič zas tak zásadne prevratné sa asi nestihlo. Tak tu je len pár celkom obyčajných zdokumentovaných chvíliek.












H&M jacket/sweater/skirt/gloves/bag.Zara shoes/scarf.Sofia Coppola.Radka v záclone.caramel popcorn.Topshop ring

2.3.11

Zlodejka

Mám na filme ešte 11 záberov na dofotenie a nechcem nacvakať prázdne nič, pretože zbytočných záberov mojej steny a postele mám nekonečno. Takže keď bude konečne plný a vyvolaný, ukážem Vám, ako bolo na polorodinnom dvadsaťštyrihodinovom výlete v Prahe. Zatiaľ sa podelím o veľmi pekné fotografie z nemenovaného gigantického časopisu, aj keď neviem, či sa to tak úplne môže. Nežalujte na mňa;).